به گزارش اداره ترویج مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مبارکه ، کارگاه آموزشی فرآوری محصولات باغی و زراعی به مدت 2 روزدر روزهای 23و24 مردادماه، ویژه علاقه مندان به این رشته به مربیگری سرکار خانم مهندس امیری کارشناس صنایع غذایی مرکز تحقیقات کشاورزی استان اصفهان برگزار گردید.
این کارگاه که با حضور 30نفر از علاقه مندان وبا هدف آموزش تکمیلی در راستای اشتغال زایی واستفاده بهینه از پتانسیلهای موجود در منطقه اجرا گردیدکلیه شرکت کنندگان با اصول و روشهای فرآوری ، تهیه شوریجات و ترشیجات ، خشک کردن سبزیجات ،خشک کردن میوه جات، بسته بندی و بازار رسانی این محصولات آشنا شدند .
|