هلو و شلیل
ارقام محصول : پیش رس – مخملی- زعفرانی- آلبرتا
زمان کاشت : فصل زمستان
زمان برداشت : اواسط تابستان تا اوایل مهرماه
سطح زیرکشت: 447 هکتار
متوسط عملکرد در واحد سطح : 20 تن در هر هکتار
تولید سالانه :8940 تن
منطقه تمرکز تولید : بخش گرکن جنوبی
نوع مصرف در شهرستان : تازه خوری
عمده بازار مصرف : سرتاسر استان اصفهان
آفات مهم این محصول : لارو میوه خوار که زمان مبارزه با آن اواخر زمستان و قبل از شل شدن بافت میوه است .
علت رونق این محصول در شهرستان : آب و خاک مساعد و تجربه موجود در بین کشاورزان منطقه
موانع و مشکلات موجود : خشکسالی و کاهش منابع آبی طی چندسال اخیر ، مشکلات حمل و نقل و نبود صنایع تبدیلی در شهرستان
|