ورود
|
عضويت
چهارشنبه 08 آذر ماه 1402
بازگشت به صفحه اصلی
مدیریت اجرایی پسماندهای دامداری
دستورالعمل استفاده از فضولات بعنوان کود در اراضی کشاورزی
دستورالعمل ایجاد تاسیسات انباشت فضولات
دستورالعمل بسته بندی مناسب فرآورده های شیر برای کاهش پسماندها
دستورالعمل بکارگیری مناسب از تجهیزات و تاسیسات کارخانجات شیر
دستورالعمل شستشو و ضدعفونی کارخانجات شیر
دستورالعمل شیردوشی
دستورالعمل عمومی مدیریت پسماند شیر از نظر بهداشتی
دستورالعمل مدیریت پسماند دامداریها
دستورالعمل مدیریت ذخیره سازی کود جامد
دستورالعمل مدیریت ذخیره سازی کود نیمه جامد
دستورالعمل مدیریت فضولات احشام و ماکیان
دستورالعمل مدیریت لاشه حیوانات برای کاهش پسماندها
دستورالعمل مراحل تولید شیر برای کاهش میزان پسماند
دستورالعمل مشخصات فنی و بهداشتی آبشخورهای جایگاه نیمه باز دامداری
دستورالعمل مشخصات فنی و بهداشتی آخورهای جایگاه نیمه باز دامداری
دستورالعمل مشخصات فنی و بهداشتی تاسیسات و تجهیزات جایگاه نیمه باز دامداری
دستورالعمل مشخصات فنی و بهداشتی دیوار جایگاه نیمه باز دامداری
دستورالعمل مشخصات فنی و بهداشتی زایشگاه ها و بیمارستانهای جایگاه نیمه باز دامداری
دستورالعمل مشخصات فنی و بهداشتی سقف جایگاه نیمه باز دامداری
دستورالعمل مشخصات فنی و بهداشتی گوساله دانی جایگاه نیمه باز دامداری
دستورالعمل مشخصات فنی و بهداشتی نرده های جداکننده ، درب و پنجره های جایگاه نیمه باز دامداری
دستورالعمل مشخصات فنی و بهداشتی کف جایگاه نیمه باز دامداری
دستورالعمل مواد اولیه بکار رفته جهت تولید شیر برای کاهش پسماندها
دستورالعمل نحوه ایجاد ساختمان کارخانجات شیر
دستورالعمل نگهداری گوشت دام برای کاهش پسماندها
دستورالعمل نگهداری و حمل ونقل فرآورده های شیر برای کاهش پسماندها
دستورالعمل کاهش پسماندهای صنایع لبنیات
دستورالعمل کمپوست فضولات
دستورالعمل کنترل های آزمایشگاهی فرآورده های شیر برای کاهش پسماندها
مدیریت اجرایی پسماندهای مرغداری
دستورالعمل آب مورد نیاز جوجه برای هر سالن پرورش
دستورالعمل آماده سازی پیرامون سالن دوران پرورش برای ورود جوجه ها
دستورالعمل آماده سازی جوجه یک روزه
دستورالعمل آماده سازی سالن دوران پرورش برای ورود جوجه ها
دستورالعمل اقدامات پیش از جوجه ریزی در سالن پرورش و بازرسی
دستورالعمل برنامه واکسیناسیون جوجه
دستورالعمل بستر مورد نیاز جوجه برای هر سالن پرورش
دستورالعمل پرورش و نگهداری جوجه یک زوزه تا 3هفته گوشتی و تخم گذار
دستورالعمل تخلیه جوجه از کارتن های مخصوص حمل جوجه در سالن پرورش
دستورالعمل تعداد مناسب جوجه برای هر سالن پرورش
دستورالعمل حرارت مورد نیاز جوجه برای هر سالن پرورش
دستورالعمل حمل جوجه یک روزه
دستورالعمل حمل و نقل جوجه ها از محل جوجه کشی به سالن پرورش
دستورالعمل دان مورد نیاز جوجه
دستورالعمل راهنمای تاسیس و نگهداری مرغ تخم گذار
دستورالعمل راهنمای تاسیس و نگهداری مرغ گوشتی
دستورالعمل راهنمای تاسیس و نگهداری مرغ مادر تخم گذار
دستورالعمل راهنمای فواصل واحدهای پرورش و نگهداری ماکیان
دستورالعمل رطوبت و تهویه مورد نیاز جوجه برای هر سالن پرورش
دستورالعمل زمان ورود جوجه به مجتمع پرورش طیور
دستورالعمل شرایط فنی و بهداشت تاسیسات مرغداریها
دستورالعمل شرایط و ضوابط بهداشتی تاسیسات و تجهیزات و وسایل مورد نیاز
دستورالعمل ضوابط بهداشتی جایگاه طیور گوشتی
دستورالعمل مدیریت بهداشتی طیور گوشتی
دستورالعمل مدیریت پسماند تخم مرغ
دستورالعمل مدیریت پسماند واحدهای پرورش طیور
دستورالعمل مراقبت های لازم در حمل و نقل جوجه ها
دستورالعمل مراقبتهای لازم روزانه در سالن پرورش در دوران پرورش و دوران رشد
دستورالعمل مقررات بهداشتی کارگران
دستورالعمل مقررات بهداشتی کارگران مرغداری
دستورالعمل مقررات و ضوابط مدیریت بهداشتی پرورش و نگاهداری طیور
دستورالعمل نحوه رعایت اصول بهداشتی در مرغداریها
دستورالعمل نور مورد نیاز جوجه برای هر سالن پرورش
دستورالعمل واکسیناسیون جوجه های یک روزه
دستورالعمل ویژگی ها و شرایط محیطی آشیانه ها
دستورالعمل ویژگی های سالنها و تجهیزات در یک واحد تولید تخم مرغ خوراکی و گله های مرغ مادر
دستورالعمل ویژگی های گوشت مرغ سالم برای میزان پسماندها
دستورالعمل ویژگیهای فنی بهداشتی سالنها و تجهیزات آنها در مزارع تولید مرغ گوشتی
دستورالعمل کنترل بهداشتی جوجه ها درهنگام ورود به مرغداری
شرایط عمومی بهداشتی سالنهای مرغداری
مدیریت اجرایی پسماندهای زنبورداری
دستورالعمل ضوابط بهداشتی تاسیسات و تجهیزات وسایل مورد نیاز کارگاه عسل برای کاهش پسماندهای ناشی از آن
دستورالعمل ضوابط بهداشتی کارگاه عسل برای کاهش پسماندهای ناشی از آن
دستورالعمل مدیریت پسماند زنبورعسل
دستورالعمل ویژگی های بدنه کندوی زنبورعسل برای کاهش پسماندهای ناشی از آن
دستورالعمل ویژگی های چوب کندوی زنبورعسل برای کاهش پسماندهای ناشی از آن
دستورالعمل ویژگی های دستگاه استخراج کننده عسل برای کاهش پسماندهای ناشی از آن
دستورالعمل ویژگی های سقف کندوی زنبورعسل برای کاهش پسماندهای ناشی از آن
دستورالعمل ویژگی های موم زنبور عسل مورد مصرف در زنبورداری برای کاهش پسماندهای ناشی از آن
دستورالعمل ویژگی های کف کندوی زنبورعسل برای کاهش پسماندهای ناشی از آن
مدیریت اجرایی پسماندهای نوغانداری
دستورالعمل مدیریت پسماندهای کرم ابریشم
دستورالعمل نحوه بسته بندی تخم نوغان کرم ابریشم
مدیریت اجرایی پسماندهای باغداری
دستورالعمل انبارداری مناسب برای کاهش پسماندهای پسته
دستورالعمل برداشت ، فرآوری و بسته بندی خرما برای کاهش پسماندها
دستورالعمل جلوگیری از سوزاندن سرشاخه های باغ ها
دستورالعمل روشهای نگهداری سیب در سردخانه ها برای کاهش پسماندها
دستورالعمل روشهای نگهداری موز و انگور برای کاهش پسماندها
دستورالعمل مدیریت بقایای گیاهی در باغ ها
دستورالعمل مدیریت پوست سبز پسته
دستورالعمل نحوه برداشت ، جداسازی ، حمل ونگهداری انار در سردخانه
دستورالعمل نحوه برداشت ، حمل و نگهداری آلبالو برای کاهش پسماندها
دستورالعمل نحوه بسته بندی انبه برای کاهش پسماندها
دستورالعمل نحوه بسته بندی عناب برای کاهش پسماندها
دستورالعمل نگهداری آلو در سردخانه برای کاهش پسماندها
دستورالعمل نگهداری پسته از برداشت تا بسته بندی برای کاهش پسماندها
دستورالعمل نگهداری گلابی در سردخانه برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های آلبالو برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های آلوزرد برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های انار برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های بابونه برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های پرتقال برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های جعبه های چوبی مخصوص بسته بندی میوه ها برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های خرمای مضافتی برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های زردآلو برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های زیتون برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های سیب برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های شلیل برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های فندق برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های گریپ فروت برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های گلابی خشک برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های گیلاس برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های لیمو ترش برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های لیمو شیرین برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های نارنج برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های نارنگی برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های هلو برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های کاسنی برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ویژگی های کیوی برای کاهش پسماندها
دستورالعمل کاهش پسماندهای انگور
دستورالعمل کاهش پسماندهای پسته
دستورالعمل کاهش پسماندهای زردآلو و قیسی
دستورالعمل کاهش پسماندهای زعفران
دستورالعمل کاهش پسماندهای سیب
دستورالعمل کاهش پسماندهای موز
دستورالعمل کاهش و مدیریت پسماندهای انار
دستورالعمل کاهش و مدیریت پسماندهای انجیر
دستورالعمل کاهش و مدیریت پسماندهای خرما
دستورالعمل کاهش و مدیریت پسماندهای زیتون
دستورالعمل کاهش و مدیریت پسماندهای قارچ های خوراکی
دستورالعمل کاهش و مدیریت پسماندهای گیاهان دارویی
دستورالعمل کاهش و مدیریت پسماندهای مرکبات
دستورالعمل کاهش و مدیریت پسماندهای کیوی
مدیریت اجرایی پسماندهای جنگلداری
دستورالعمل مدیریت پسماند جنگلی
مدیریت اجرایی پسماندهای کشتارگاه ها و کلینیک های دامپزشکی
اقدامات مفید جهت جلوگیری از انتشار بیماری های تنفسی مخصوصاً انفولانزای طیور باهدف کاهش ضایعات
دستورالعمل آب مصرفی
دستورالعمل اجرایی کنترل بیماری اسهال ویروسی گاو
دستورالعمل استفاده از فضولات بعنوان کود در اراضی کشاورزی
دستورالعمل اقدامات بهداشتی و قرنطینه ای در دامداری ها
دستورالعمل امنیت زیستی به منظور انجام اقدامات کنترلی کاهش پسماندها
دستورالعمل ایجاد تاسیسات انباشت فضولات
دستورالعمل ایجاد تاسیسات انباشت فضولات درکشتارگاه ها
دستورالعمل ایستگاه بازرسی
دستورالعمل بسته بندی گوشت تازه جهت مصرف خانوار
دستورالعمل بسته بندی گوشت قرمز منجمد
دستورالعمل بی خطرسازی ، تصفیه و امحاء پسماندهای دامپزشکی در واحدهای دامپزشکی ،تولید و تکثیر دام ،
دستورالعمل پیشگیری از بیماریهای دامی برای کاهش پسماندها
دستورالعمل تفکیک ،جمع آوری ، حمل و دفع پسماندهای دامپزشکی
دستورالعمل روشهای نگهداری گوشت دام برای کاهش پسماندها
دستورالعمل ساختمان فیزیکی انبارهای نگهداری موقت پسماندها در واحدهای دامپزشکی
دستورالعمل ساختمان فیزیکی کشتارگاه های طیور
دستورالعمل سردکننده ها و فریزرها
دستورالعمل ضوابط جایگاه طیور گوشتی
دستورالعمل ضوابط و مدیریت بهداشتی کشتارگاه های طیور گوشتی
دستورالعمل ضوابط کاهش پسماندها درکشتارگاه های دام
دستورالعمل طریقه کمپوست نمودن فضولات
دستورالعمل عرضه و رعایت نکات بهداشتی گوشت چرخ کرده
دستورالعمل عرضه و نگهداری گوشت مرغ
دستورالعمل علامت گذاری و تگ گذاری لاشه ها
دستورالعمل محوطه دریافت مرغان زنده
دستورالعمل مخزن خنک کننده
دستورالعمل مدیریت پسماندها برای مدیران واحدهای دامپزشکی
دستورالعمل مدیریت پسماندهای تولید شده برای پرسنل واحدهای دامپروری
دستورالعمل مدیریت پسماندهای صنایع دباغی و چرم
دستورالعمل مدیریت پسماندهای کشتارگاه طیور
دستورالعمل مدیریت پسماندهای کشتارگاه گاو
دستورالعمل مدیریت پسماندهای کشتارگاه گوسفند
دستورالعمل مدیریت پسماندهای کشتارگاه های دام
دستورالعمل مدیریت پسماندهای کشتارگاه های طیور
دستورالعمل مدیریت دفع سالم و بهداشتی لاشه حیوانات
دستورالعمل مدیریت لاشه حیوانات
دستورالعمل معدوم نمودن داروها و مواد بسته بندی
دستورالعمل نظارتی کاهش پسماندهای واحدهای دامپزشکی
دستورالعمل نگهداری پسماندهای مراکز دامپزشکی
دستورالعمل واکسیناسیون دام ها
دستورالعمل ویژگی های ظاهری گوشت مرغ
دستورالعمل ویژگی های گوشت قرمز و نگهداری آن
دستورالعمل کاهش پسماند در کلینیک های دامپزشکی و مراکز تولید
دستورالعمل کشتارگاه ماکیان زنده
دستورالعمل کنترل بیماری تورم عفونی بینی و نای گاو IBR
صفحه اصلي
جستجو در پرتال جهادکشاورزی شهرستان
درباره ما
تماس با ما
حوزه نمایندگی ولی فقیه
واحدهای مدیریت جهادکشاورزی
آمار ،عملکرد و سیمای کشاورزی
گالری تصاویر
پرسش و پاسخ
مرکز وشرکتهای مرتبط با مدیریت
اخبار با فرمت Rss
مقالات کشاورزی و آموزش های بهره برداران
نقشه سایت
اطلاعیه ها و توصیه های فنی
كاربران بر خط
عضويت:
آخرين:
ورودي امروز:
0
ورودي ديروز:
0
در مجموع :
487
بازديد كنندگان فعال :
بازديد ها:
140
اعضاء:
0
مجموع:
140
بازديد ها :
بازديد هاي كل:
3168532
بازديد هاي امروز:
136
بازديد هاي ديروز:
1601
كاربران فعال:
Copyright (c) 1402/09/08 پرتال مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مبارکه
پرتال سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان
Ariana Informatics Group - گروه داده ورزي آريانا